30ές Νύχτες Πρεμιέρας: Το photo album της Τρίτης 8 και Τετάρτης 9 Οκτωβρίου 2024 (Day #6 & #7)

Το 30ό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας πραγματοποιείται από 2 - 14 Οκτωβρίου 2024.

Από το cinemagazine.gr
30ές Νύχτες Πρεμιέρας: Το photo album της Τρίτης 8 και Τετάρτης 9 Οκτωβρίου 2024 (Day #6 & #7)

 

Το 30ό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και μαζί του και οι προβολές που αγκαλιάζετε με όλη σας την αγάπη!

Την Τρίτη και την Τετάρτη, το ΑΣΤΟΡ υποδέχθηκε τα Ε’ και ΣΤ’ διαγωνιστικά τμήματα των 𝚬𝚲𝚲𝚮𝚴𝚰𝚱𝛀𝚴 𝚳𝚰𝚱𝚸𝛀𝚴 𝚰𝚺𝚻𝚶𝚸𝚰𝛀𝚴 και τις ταινίες που διαγωνίζονται σε αυτά, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν οι προβολές του «𝚮 𝚱𝚨𝚯𝚲𝚰𝚴 𝚬𝚰𝚴𝚨𝚰 𝚨𝚱𝚶𝚳𝚨 𝚬𝚫𝛀» παρουσία της σκηνοθέτιδος Εύα Μπέρθισλ και της παραγωγού Κλερ Μακόλεϊ, καθώς και η προβολή της ταινίας «𝚻𝚶 𝚩𝚸𝚨𝚫𝚼 𝚼𝚷𝚶𝚾𝛀𝚸𝚬𝚰» με καλεσμένο τον Τίμωνα Κουλμάση και την δημιουργό Εύα Στεφανή.

Στο Cinobo ΟΠΕΡΑ, το sold out του «𝐂𝐑𝐎𝐒𝐒𝐈𝐍𝐆» γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα, ενώ ακολούθησε και η καθιερωμένη φεστιβαλική συνάντηση όλων στη ΣΤΕΠΑ, το meeting point των απανταχού Φεστιβαλιστών. 

Την Τέταρτη το απόγευμα, τις παράλληλες δράσεις του Φεστιβάλ κόσμησε η προβολή του ντοκιμαντέρ «𝚱𝚬𝚸𝚫𝚰𝚭𝚶𝚴𝚻𝚨𝚺 𝚳𝚨𝚾𝚬𝚺» στο Auditorium Theo Angelopoulos του Institut français de Grèce - Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος, την οποία ακολούθησε ανοιχτή συζήτηση με τη συμμετοχή των: Ρόης Τζίβρα, συντονίστριας εσωτερικής επικοινωνίας στη Γενική Διεύθυνση Ευρωπαϊκής Πολιτικής Προστασίας και Επιχειρήσεων Ανθρωπιστικής Βοήθειας (DG ECHO) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Αλέξανδρου Θεοδωρίδη, Ιδρυτικού Μέλος της ΜΚΟ Μπορούμε με σκοπό τη μείωση της σπατάλης τροφίμων και την αύξηση της επισιτιστικής στήριξης σε όλη την Ελλάδα και της Γωγώς Δελογιάννη, ακτιβίστριας και σεφ. 

Κατεβάστε το ωρολόγιο πρόγραμμα εδώ.

Για διαρκή ενημέρωση και περισσότερες πληροφορίες για το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας συντονιστείτε στα sites των aiff.gr και cinemagazine.gr και στις σελίδες μας στα social media: Facebook AIFFAIFF InstagramCinemagazine, TikTokTwitter.

30ές Νύχτες Πρεμιέρας: Το photo album της Πέμπτης 10 και Παρασκευής 11 Οκτωβρίου 2024 (Day #8 & #9)30ές Νύχτες Πρεμιέρας: Το photo album της Δευτέρας 7 Οκτωβρίου 2024 (Day #5)