30ές Νύχτες Πρεμιέρας: Το photo album της Πέμπτης 10 και Παρασκευής 11 Οκτωβρίου 2024 (Day #8 & #9)

Το 30ό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας πραγματοποιείται από 2 - 14 Οκτωβρίου 2024.

30ές Νύχτες Πρεμιέρας: Το photo album της Πέμπτης 10 και Παρασκευής 11 Οκτωβρίου 2024 (Day #8 & #9)

 

Λίγες μέρες πριν το τέλος του φετινού του ταξιδιού, το 30ό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας συνεχίζει να γεμίζει την Αθήνα με μοναδικές κινηματογραφικές βραδιές και εμπειρίες!

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, το ΑΣΤΟΡ υποδέχθηκε τα Ζ’ και Η’ διαγωνιστικά τμήματα των 𝚬𝚲𝚲𝚮𝚴𝚰𝚱𝛀𝚴 𝚳𝚰𝚱𝚸𝛀𝚴 𝚰𝚺𝚻𝚶𝚸𝚰𝛀𝚴 και τις ταινίες που διαγωνίζονται σε αυτά και ακολούθησε η πολυαναμενόμενη sold out προβολή του “CONCLAVE” στον κατάμεστο ΔΑΝΑΟ. Η Πέμπτη ολοκληρώθηκε με το “DAYS OF FUTURE PAST” PARTY στη Death Disco! 

Την Παρασκευή, το “BRIEF HISTORY OF A FAMILY” έκανε την πρεμιέρα του στο ΑΣΤΥ παρουσία του σκηνοθέτη Λιν Ζιανζέ, ο ΔΑΝΑΟΣ 2 κινήθηκε στους ρυθμούς του “NO OTHER LAND” ενώ στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση τα βλέμματα όλων κέντρισε το “MEGALOPOLIS” του Φράνσις Φορντ Κόπολα! 

Κατεβάστε το ωρολόγιο πρόγραμμα εδώ.

Για διαρκή ενημέρωση και περισσότερες πληροφορίες για το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας συντονιστείτε στα sites των aiff.gr και cinemagazine.gr και στις σελίδες μας στα social media: Facebook AIFFAIFF InstagramCinemagazine, TikTokTwitter.

30ές Νύχτες Πρεμιέρας: Το photo album του Σαββάτου 12 και Κυριακής 13 Οκτωβρίου 2024 (Day #10 & #11)30ές Νύχτες Πρεμιέρας: Το photo album της Τρίτης 8 και Τετάρτης 9 Οκτωβρίου 2024 (Day #6 & #7)