What a lovely day! Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της «Furiosa: A Mad Max Saga»

Το cinemagazine.gr και η Tanweer, σας δίνουν την ευκαιρία να διεκδικήσετε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Furiosa: A Mad Max Saga» στο VILLAGE@The Mall Athens.

What a lovely day! Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της «Furiosa: A Mad Max Saga»

H Άνια Τέιλορ - Τζόι και ο Κρις Χέμσγουορθ πρωταγωνιστούν στη «Furiosa: A Mad Max Saga» του βραβευμένου με Όσκαρ Τζορτζ Μίλερ, την πολυαναμενόμενη επιστροφή στον θρυλικό δυστοπικό κόσμο που δημιούργησε πριν από πάνω από 30 χρόνια με τις καθοριστικές ταινίες «Mad Max». Ο Μίλερ γυρίζει ξανά σελίδα με μία ολοκαίνουρια, πρωτότυπη, αυτόνομη περιπέτεια που θα αποκαλύψει την προέλευση της πανίσχυρης ηρωίδας της πολυβραβευμένης παγκόσμιας επιτυχίας «Mad Max: Ο Δρόμος της Οργής». 

Καθώς ο κόσμος καταρρέει, η νεαρή Φουριόσα απάγεται από την Green Place of Many Mothers και πέφτει στα χέρια της μεγάλης Ορδής Μηχανόβιων με επικεφαλής τον πολέμαρχο Ντεμέντους. Καθώς περιπλανιούνται στην άγονη γη, καταλήγουν στην Ακρόπολη που βρίσκεται υπό την ηγεμονία του Αθάνατου Τζο. Ενώ οι δύο τύραννοι αλληλοσπαράζονται για το ποιος θα κυριαρχήσει, η Φουριόσα πρέπει να επιβιώσει από πολλές δοκιμασίες για να επιστρέψει στην πατρίδα της. Η Άνια Τέιλορ-Τζόι πρωταγωνιστεί στον ομώνυμο ρόλο μαζί με τον Κρις Χέμσγουορθ, την Αλάιλα Μπράουν και τον Τομ Μπερκ.

Ο Μίλερ συνυπογράφει το σενάριο με τον Νίκο Λαθούρις («Mad Max: Ο Δρόμος της Οργής»). Πίσω από την κάμερα ο Μίλερ συνεργάζεται με τον διευθυντή φωτογραφίας Σάιμον Ντάγκαν («Αντιρρησίας Συνείδησης», «Ο Υπέροχος Γκάτσμπι»), τον συνθέτη Τομ Χόλκενμποργκ, Έλιοτ Κνάπμαν και Μάργκαρετ Σίξελ στο μοντάζ, τον σκηνογράφο Κόλιν Γκίμπσον, την Τζένι Μπίβαν στα κουστούμια και τη Λέσλι Βαντεργουόλτ στο μακιγιάζ, αμφότερες βραβευμένες με Όσκαρ για το «Mad Max: Ο Δρόμος της Οργής».

Συμμετοχή στον διαγωνισμό

Το cinemagazine.gr και η Tanweer δίνουν την ευκαιρία σε 80 τυχερούς (40 διπλές προσκλήσεις) να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της ταινίας «Furiosa: A Mad Max Saga» στο VILLAGE@The Mall Athens (Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι, ΜΕΤΡΟ Νερατζιώτισσα) την Δευτέρα 27 Μαΐου στις 20:00 (19:15 ώρα προσέλευσης). Αφήστε σχόλιο στο ποστ με την αφίσα της ταινίας στην επίσημη σελίδα του cinemagazine.gr στο facebook για να τις διεκδικήσετε. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Η ταινία «Furiosa: A Mad Max Saga» θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 30 Μαΐου από την Tanweer.

Τα «Κακά Παιδιά» στην Αίγλη! Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Bad Boys: Ride or Die»«Το καθήκον σε καλεί»: Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Η Πόλη της Ασφάλτου»