Είναι το «Senna» το επόμενο «Squid Game»;

Οι ιθύνοντες του Netflix πιστεύουν πως ναι.

Από τον Γιάννη Βασιλείου
Είναι το «Senna» το επόμενο «Squid Game»;

Το Netflix εξακολουθεί να δίνει ένα κάρο λεφτά σε παραγωγές του, έχει κάποιες μαζικές επιτυχίες, κάποτε απρόσμενες σαν το πρόσφατο «Baby Reindeer», αλλά από το «Squid Game» και έπειτα η μόνη σειρά-φαινόμενο που προέκυψε ήταν η «Wednesday». Οι ιθύνοντες της πλατφόρμας πιστεύουν ότι έχουν στα χέρια τους το επόμενο «Squid Game» με την πολυδάπανη λατινοαμερικάνικη παραγωγή «Senna».

Όπως σωστά μαντέψατε, πρόκειται για βιογραφία του αδικοχαμένου άσου της φόρμουλα 1 Αϊρτόν Σένα. Πρόκειται για μια πολυδάπανη παραγωγή με γυρίσματα στη γενέτειρά του τη Βραζιλία, όπου χτίστηκαν ολόκληρες πίστες για να φιλοξενήσουν τα οχήματα. Η πλατφόρμα δεν δίνει στη δημοσιότητα το κόστος, αλλά πηγές λένε ότι πρόκειται για μια από τις ακριβότερες σειρές που γυρίστηκαν ποτέ. Οι παραγωγοί της σειράς πιστεύουν ότι έχουν στα χέρια τους το επόμενο «Squid Game» και ότι η επιτυχία του θα αναθερμάνει το ενδιαφέρον για τις λατινοαμερικανικές σειρές, όπως έκανε το «Squid Game» για τις κορεατικές.

Δείτε το πρώτο teaser εδώ:  

Οι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες την Πέμπτη 9 ΜαϊουO Κρις Χέμσγουορθ θεωρεί ότι έκανε λάθος στο «Thor: Love and Thunder»