O Κρις Χέμσγουορθ θεωρεί ότι έκανε λάθος στο «Thor: Love and Thunder»

Παρακινημένος από τα αρνητικά σχόλια των φαν, ο Χέμσγουορθ δηλώνει μετανιωμένος για τους αυτοσχεδιασμούς του στην ταινία. 

O Κρις Χέμσγουορθ θεωρεί ότι έκανε λάθος στο «Thor: Love and Thunder»

Το «Thor: Love and Thunder» δέχεται τα πυρά των φαν εδώ και καιρό κι ας έχει παραδώσει η εταιρεία στις μεγάλες δόξες της πολύ χειρότερες ταινίες, που έπαιρναν ακόμα λιγότερο στα σοβαρά τη μυθολογία των ηρώων τους. Και το αναφέρουμε επειδή τα χολερικά σχόλια εστιάζουν εκεί. Αν μας ρωτάτε, αυτό οφείλεται λιγότερο στην διόγκωση του παρωδικού πνεύματος – για ξαναδείτε το «Ragnarok»-  και περισσότερο στο γεγονός ότι πλέον οι φαν βλέπουν το MCU (δικαιολογημένα) ως σειρά και ως εκ τούτου έχουν μικρή ανοχή για τα filler επεισόδια. 

Αυτή η ομοβροντία αρνητικών σχολίων έβαλε τον Κρις Χέμσγουορθ σε δεύτερες σκέψεις και έτσι σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε ότι ξέχασε τι έπρεπε να κάνει. «Χάθηκα στον αυτοσχεδιασμό και στην παλαβομάρα και έγινα μια παρωδία του εαυτού μου, δεν το έκανα σωστά», ανέφερε. Μα αφού αυτή ήταν η σκηνοθετική γραμμή της ταινίας, τι φταίει, θα πούμε εμείς. Ίσως εννοεί εμμέσως ότι έπρεπε ως σταρ να πατήσει πόδι και να απαλύνει τους pythonικούς τόνους του εγχειρήματος, φερόμενος πιο…ηρωικά.

Σύντομα θα δούμε τον Χέμσγουορθ ως κακό στη «Furiosa», με διαφορετική φωνή, αλλόκοτη προφορά και μακιγιάζ που τον καθιστά (σχεδόν) αγνώριστο.

Είναι το «Senna» το επόμενο «Squid Game»;Μίλα της και φέρ'την πίσω! Δρομολογήθηκε η νέα ταινία τρόμου των αδερφών Φιλίππου