Μίλα της και φέρ'την πίσω! Δρομολογήθηκε η νέα ταινία τρόμου των αδερφών Φιλίππου

Δεν θα είναι sequel του «Μίλα της», αλλά μια πρωτότυπη horror δημιουργία με πρωταγωνίστρια τη Σάλι Χόκινς.

Από τον Γιάννη Βασιλείου
Μίλα της και φέρ'την πίσω! Δρομολογήθηκε η νέα ταινία τρόμου των αδερφών Φιλίππου

Το «Talk to Me» ή «Μίλα της» στα μέρη μας, αποτέλεσε το horror φαινόμενο της περσινής χρονιάς, έφερε ακόμα ένα hit στην Α24, που απέκτησε τα δικαιώματά του για τις ΗΠΑ, και γέμισε με χρήματα τα ταμεία του καταγέλαστου e-shop της, χάρη στις πωλήσεις του χεριού χάρη στο οποίο οι ήρωες της ταινίας επικοινωνούν με τους νεκρούς. Η ταινία είχε μερικές μακάβριες, νοσηρές ιδέες ως προς το σκέλος του τρόμου, αλλά τα μπουρδούκλωνε όταν αποφάσιζε να μιλήσει για κάτι και αυτό το κάτι ήταν –wait for it- το τραύμα.

Το επόμενο ανατριχιαστικό χτύπημα των Ελληνοαυστραλών αδερφών Φιλίππου πάντως, που βρίσκονται πίσω από την ταινία, το περιμένουμε με περιέργεια. Όπως όλα δείχνουν, δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ, καθώς έχει δρομολογηθεί. «Bring her Back» θα είναι ο τίτλος του, αφήνοντας να υπονοηθεί ότι πάλι θα έχει κάποια σχέση με το Επέκεινα, η A24 θα βρίσκεται από πίσω, εξαρχής αυτή τη φορά, και η αγαπημένη μας καρατερίστα Σάλι Χόκινς θα πρωταγωνιστεί.

Τα γυρίσματα ξεκινούν το καλοκαίρι, άρα με το νέος έτος θα ξαναμιλήσουμε με το σινεμά των ανερχόμενων αδερφών.

O Κρις Χέμσγουορθ θεωρεί ότι έκανε λάθος στο «Thor: Love and Thunder»Χαράς Ευαγγέλια: H Μάργκο Ρόμπι «Avengelyne» υπό τις οδηγίες της Ολίβια Γουάιλντ