H Mισέλ Γεό στο σύμπαν του «Blade Runner 2099»

Το πρώτο μέλος του καστ της επερχόμενης μίνι σειράς του Amazon Prime διαθέτει ειδικό οσκαρικό βάρος.

Από τον Γιάννη Βασιλείου
H Mισέλ Γεό στο σύμπαν του «Blade Runner 2099»

Το επόμενο μεγάλο εμπορικό χαρτί του Amazon Prime, η σειρά «Blade Runner 2099» απέκτησε το πρώτο μέλος του καστ της, το οποίο διαθέτει πλέον και ειδικό οσκαρικό βάρος. Η Μισέλ Γεό, που πέρασε κι από το σύμπαν του «Star Trek» πρόκειται να αποτελέσει μέλος του καστ της σειράς, υποθέτουμε σε βασικό πλην όχι πρωταγωνιστικό ρόλο.

Πριν λίγες εβδομάδες μάθαμε ότι τα δυο πρώτα επεισόδια θα σκηνοθετήσει ο Τζόναθαν Φαν Τάκελεν, που έκανε το αντίστοιχο και για το ριμέικ του «Shogun». Με δεδομένο ότι επικό «μάτι» δεν διαγνώσαμε σε εκείνα τα επεισόδια κι ερχόταν το μέγεθος της παραγωγής για να σώσει την παρτίδα, πείτε μας επιφυλακτικούς.

Με δεδομένη την χλιαρή εισπρακτική υποδοχή του κινηματογραφικού σίκουελ του Βιλνέβ, οποιαδήποτε κινηματογραφική συνέχεια ήταν αμφίβολη. Στον κόσμο της τηλεόρασης, όμως, το «Blade Runner» συνιστά brand name με ισχυρό fanbase, και οι πλατφόρμες τα κυνηγούν κάτι τέτοια.

Η κινηματογραφική λέσχη της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης ρίχνει αυλαία με το πολιτικό θρίλερ «Επτά Ημέρες του Μαΐου»Αλληλούια! Ο Άντονι Χόπκινς θα υποδυθεί τον Χέντελ