12o AOAFF: Ένα εκρηκτικό ροκ διήμερο με την «ατίθαση καρδιά» των «Depeche Mode»

Περισσότεροι από 1200 θεατές στο εκρηκτικό κινηματογραφικό διήμερο στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων που διοργάνωσε το 12ο Athens Open Air Film Festival!

Από το cinemagazine.gr
12o AOAFF: Ένα εκρηκτικό ροκ διήμερο με την «ατίθαση καρδιά» των «Depeche Mode»


Το Σάββατο 2 Ιουλίου απολαύσαμε για πρώτη φορά στη χώρα μας, μετά από πολλά χρόνια και σε εξαιρετική ψηφιακή κόπια, το θρυλικό ντοκιμαντέρ «Depeche Mode 101» του Ντ. Α. Πενεμπέικερ, με την καταλυτική συνδρομή της ART OF SOUND που πραγματοποίησε ειδική εγκατάσταση ήχου συναυλιακών προδιαγραφών και Laser 4K προβολή.

Με την υποστήριξη του επίσημου fan club των  Depeche Mode στην Ελλάδα Hysterika, η βραδιά ξεκίνησε με dj set από τον Γιώργο Γερανιό και τον Μάρκο Φράγκο σε κλίμα συγκινητικό και λόγω της πρόσφατης απώλειας του ιδρυτικού μέλους της μπάντας, Άντι Φλέτσερ, στον οποίο αφιερώθηκε και η προβολή.

Τελικά, κατέληξε σε μια εκρηκτική electro pop γιορτή, με αφοσιωμένους φανς και ενθουσιασμένο κοινό να τραγουδούν τα εμβληματικά κομμάτια της αγαπημένης μπάντας και να σηκώνονται από τις θέσεις τους για να χορέψουν! 

Την Κυριακή 3 Ιουλίου, την σκυτάλη πήρε η rock n΄ roll προβολή της σαρωτικής και πολυαγαπημένης «Ατίθασης Καρδιάς» του μοναδικού Ντέιβιντ Λιντς, ηλεκτρίζοντας την Αθηναϊκή νύχτα και παρασύροντας τους περισσότερους από 600 θεατές στο ρομαντικό, υπέροχα διεστραμμένο και παθιασμένο ταξίδι του Σέιλορ και της Λούλα. 

🙏🏼 Ευχαριστούμε θερμά:
🌃 Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων
🎶 τους Γιώργο Γερανιό & Μάρκο Φράγκο
Την Πρεσβεία της Αμερικής στην Ελλάδα
❤️ και φυσικά, όλ@ εσάς που μοιραστήκατε μαζί μας αυτό το αξέχαστα ηλεκτρικό διήμερο! 

🎬 Επόμενος σταθμός:
📍 Τρίτη 5 Ιουλίου και ώρα 21.30 στον πανέμορφο Κήπο της Γαλλικής Αρχαιολογικής Σχολής για την επετειακή προβολή της «ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΙΜΑΙΡΑΣ» του Ζαν Ρενουάρ, μιας από τις σπουδαιότερες δημιουργίες στην ιστορία του κινηματογράφου
🍉 Σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Plein-Air που διοργανώνεται από το Institut français de Grèce - Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος

12ο AOAFF: Η ξεχωριστή, επετειακή προβολή της «Μεγάλης Χίμαιρας» στον Κήπο της Γαλλικής ΣχολήςΜάικλ Στούλμπαργκ: Ένας αξιοθαύμαστα σοβαρός άνθρωπος