30ές Νύχτες Πρεμιέρας: Το photo album του Σαββάτου 12 και Κυριακής 13 Οκτωβρίου 2024 (Day #10 & #11)

Το 30ό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας πραγματοποιείται από 2 - 14 Οκτωβρίου 2024.

Από το cinemagazine.gr
30ές Νύχτες Πρεμιέρας: Το photo album του Σαββάτου 12 και Κυριακής 13 Οκτωβρίου 2024 (Day #10 & #11)

Ο Λάρς Έιντινγκερ, ένας από τους κορυφαίους ηθοποιούς του ευρωπαϊκού σινεμά, στη sold out προβολή της ταινίας του, «Πριν το Τέλος», και αργότερα ως ενθουσιώδης dj στο πάρτι για τα 30 χρόνια των Νυχτών Πρεμιέρας. 

Ο Αντώνης Τσώνης και οι ηθοποιοί και συντελεστές της πρώτης του μεγάλου μήκους ταινίας «Brando With a Glass Eye» στην κατάμεστη ελληνική πρεμιέρα του φιλμ. 

Οι τελευταίες προβολές του φετινού διαγωνιστικού τμήματος μικρού μήκους ταινιών. 

Τα μέλη των τριών υπέροχων επιτροπών, που απόψε αποφασίζουν για τα βραβεία του φετινού Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, σε αναμνηστική φωτογραφία. 

Οι δύο ταυτόχρονες και γεμάτες προβολές της πολυαναμενόμενης «Emilia Perez» του Ζακ Οντιάρ και μερικά ενσταντανέ από το εκστατικό πάρτι στο ΡΟΜΑΝΤΖΟ που γέμισε μέσα και έξω από το κλαμπ με χιλιάδες κόσμου. 

Οι θεατές που για μια ακόμη φορά αποφάσισαν ότι οι προβολές των φετινών Νυχτών Πρεμιέρας όφειλαν να είναι κατάμεστες.

Αυτά είναι μερικά στιγμιότυπα από το συναρπαστικό Σαββατοκύριακο που προηγήθηκε του αποψινού μεγάλου φινάλε του 30ού Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας το οποίο, έπειτα από 12 αξέχαστες μέρες, με άνευ προηγουμένου προσέλευση θεατών στα χρονικά του, ολοκληρώνεται σήμερα. 

Κατεβάστε το ωρολόγιο πρόγραμμα εδώ.

Για διαρκή ενημέρωση και περισσότερες πληροφορίες για το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας συντονιστείτε στα sites των aiff.gr και cinemagazine.gr και στις σελίδες μας στα social media: Facebook AIFFAIFF InstagramCinemagazine, TikTokTwitter.

Τιμ Ρόμπινς: Ένας ανήσυχος Αμερικάνος30ές Νύχτες Πρεμιέρας: Το photo album της Πέμπτης 10 και Παρασκευής 11 Οκτωβρίου 2024 (Day #8 & #9)