Oscars 2022: Το κόκκινο χαλί της Ακαδημίας [photos]

Λάμψη, σταρ και κόκκινο χαλί πάνε πακέτο!

Από το cinemagazine.gr
Oscars 2022: Το κόκκινο χαλί της Ακαδημίας [photos]

 

Όπως κάθε χρόνο, το κόκκινο χαλί των Όσκαρ συγκέντρωσε τα φλας των φωτογράφων.

Τον χορό των αφίξεων που παρακολουθήσαμε από την COSMOTE TV άνοιξε η Τζέιμι Λι Κέρτις με ένα αστραφτερό σκούρο μπλε φόρεμα και μια γαλάζια κορδέλα στο μανίκι προς υποστήριξη των προσφύγων του πολέμου στην Ουκρανία. Η γυμνόστηθη αμφιέση αλά ροκ σταρ του Τιμοτέ Σαλαμέ έκλεψε τις εντυπώσεις κι αναμένεται να συζητηθεί όσο λίγες.

Στα highlights του κόκκινου χαλιού συγκαταλέγονται το κροπ τοπ της Ζεντάγια με την ασημένια φούστα, το κοντό σορτσάκι της Κρίστεν Στιούαρτ και το μαύρο φόρεμα της Πενέλοπε Κρουζ. Τα μαύρα σμόκιν ήταν ξανά μονόδρομος για τους περισσότερους άντρες ηθοποιούς, με κάποιους να σπάνε την ασπρόμαυρη μονοτονία, όπως ο Άντριου Γκάρφιλντ,ο οποίος φόρεσε ένα μπορντό σακάκι, διεκδικώντας με αξιώσεις το Όσκαρ του πιο καλοντυμένου σταρ.

Σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του στο κόκκινο χαλί είδαμε και τον Μπιλ Μάρεϊ, ο οποίος εμφανίστηκε στο in memoriam της τελετής για να αποχαιρετίσει τον φίλο του Άιβαν Ράιτμαν.

Δείτε παραπάνω στο gallery τις εμφανίσεις των λαμπερών καλεσμένων της 94ης Τελετής Απονομής των βραβείων Όσκαρ.

Διαβάστε ακόμη:
OSCAR® 2022: Καλύτερη Ταινία στο «CODA» και 6 βραβεία στο «Dune» σε μία επεισοδιακή Τελετή
Σοκ στα Όσκαρ! Ο Γουίλ Σμιθ έδωσε σφαλιάρα στον Κρις Ροκ επειδή αστειεύτηκε για την Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ

Σίρσα Ρόναν: Μία «μικρή κυρία» μεγάλων ερμηνειώνΜόνο αλήθειες εδώ: Οι 10 υποψήφιες καλύτερες ταινίες των Όσκαρ με την τίμια αφίσα τους